Jinis Elektroforesis

Electrophoresis, uga disebut cataphoresis, minangka fenomena elektrokinetik saka partikel bermuatan sing obah ing medan listrik DC.Iki minangka cara utawa teknik pamisahan sing ditrapake kanthi cepet ing industri ilmu urip kanggo analisis DNA, RNA, lan protein.

 1

Liwat taun pembangunan, wiwit saka sel elektroforesis Tiselius, saiki wong wis ngembangake macem-macem cara utawa teknik elektroforesis, kayata elektroforesis kertas,elektroforesis film selulosa asetat lan elektroforesis gel, yaiku kabeh jinis elektroforesis kanthi media dhukungan.Wong nimbang macem-macem faktor kanggo nggolongake sacara sistematis teknik elektroforesis minangka tabel ing ngisor iki.

6

Ing korespondensi teknik elektroforesis iki, wong wis nggawe kabeh jinis piranti elektroforesis kanggo nglakokake elektroforesis.Beijing Liuyi Biotechnology Co.Ltd, didegaké ing 1970, iku anjog lan paling gedhe Produsèn profesional saka apparatus elektroforesis.Perusahaan wis riset lan ngembangake piranti elektroforesis wiwit 1980.Saiki perusahaan duwe sawetara lini produk babagan elektroforesis, kayata sel elektroforesis (tank / kamar), pasokan listrik elektroforesis, Transilluminator UV, lan sistem dokumen & analisis gel, lsp.

2-1

Kajaba ngasilake merek kita dheweLIUYIproduk, Liuyi Bioteknologi uga menehi layanan OEM kanggo pelanggan.Kanthi reputasi sing apik, kualitas sing dipercaya, lan semangat pengrajin, kita nyedhiyakake layanan sing apik kanggo para pelanggan.Sampeyan bisa dipercaya kita!

We are looking for partners, lan sampeyan olèh hubungi kita ora preduli kanggo produk LIUYI utawa produk elektroforesis OEM.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan kita, hubungi kita liwat email[email dilindhungi]

 

 


Wektu kirim: Oct-18-2022