Pandhuan blanja

Bejing Liuyi Biotechnology Co., Ltd nduwe macem-macem produk elektroforesis kanggo ditawakake kanggo para pelanggan.Gampang banget kanggo nggawe pelanggan anyar bingung babagan model lan konfigurasi produk kita.Iki minangka pandhuan blanja kanggo referensi kanggo milih lan tuku produk kita.

Aparat Elektroforesis

Sèl elektroforesis lan sumber daya minangka set piranti elektroforesis. lan ngowahi rong standar industri asli kanggo "Electrophoresis" lan "Electrophoresis Tank" kanthi kriteria umum internasional kanggo produk elektroforesis. Jeneng asli "Electrophoresis" diganti dadi "Electrophoresis Power Supply", lan "Electrophoresis tank" diganti dadi "Electrophoresis cell". ”.)

Sumber Daya Elektroforesis

Tegangan:Sumber daya elektroforesis bisa diklasifikasikake minangka voltase super dhuwur 5000-10000V, voltase dhuwur 1500-5000V, voltase dhuwur tengah 500-1500V lan voltase kurang ing ngisor 500V;

saiki:Sumber daya elektroforesis bisa diklasifikasikake minangka massa saiki 500mA-200mA, saiki tengah 100-500mA lan saiki kurang ing ngisor 100mA;

daya:Sumber daya elektroforesis bisa diklasifikasikake minangka daya dhuwur 200-400w, daya tengah 60-200w lan daya kurang ngisor 60w.

Eksperimen Rekomendasi Model kanggo Sel Elektroforesis Rekomendasi Model kanggo Electrophoresis Power Supply
Sel Elektroforesis Horizontal Asam Nukleat (DNA, RNA) DYCP-31BN/31 CN/DYCP-31DNDYCP-31E/32B/DYCP-32C DYY-8C/DYY-6C/DYY-6D/DYY-10C
Sel Elektroforesis Protein DYCZ-23A/DYCZ-24DN/DYCZ-25D/DYCZ-24EN/DYCZ-25E/DYCZ-24F/DYCP-38C/DYCZ-27B/DYCZ-30C/DYCZ-MINI2/DYCZ-MINI4 DYY-8C/DYY-6C/DYY-6D/DYY-10C/DYY-12
Sel Elektroforesis Urutan DNA DYCZ-20A/20B/20C/20G DYY-10C/DYY-12/DYY-12C
Sel Elektroforesis Trans-Blotting Wet blot:DYCZ-40D/40F/40G/DYCZ-TRANS2Semi-garing:DYCP-40C/40E  DYY-6C/DYY-6D/DYY-7C
Sel Elektroforesis 2D DYCZ-26C DYY-12C/DYY-10C

DYY-12lanDYY-12Cminangka sumber daya elektroforesis multi-tujuan lan fungsi lengkap.Kanggo voltase dhuwur, bisa digunakake kanggo eksperimen elektroforesis kalebu IEF lan DNA Sequencing Electrophoresis.Kanthi arus massa, bisa dioperasikake karo sawetara sel elektroforesis gedhe sekaligus, uga sel elektroforesis blotting.Kanggo daya gedhe, padha pas kanggo macem-macem aplikasi lan digunakake digunakake.Pasokan listrik elektroforesis iki nduweni fungsi model ST, Time, VH lan Step.Kanthi layar LCD sing ageng lan cetha, sing bisa dibandhingake karo sumber daya elektroforesis dhuwur ing luar negeri.

ModeleDYY-6C,DYY-6D,DYY-12lanDYY-12Ccocok kanggo nguji jumlah massa sampel ing laboratorium mahasiswa universitas, uga kanggo nguji kemurnian wiji ing tetanèn.Penyetor listrik elektroforesis iki bisa dioperasikake karo sawetara sel elektroforesis gedhe sekaligus.

Model

DYY-2C

DYY-6C

DYY-6D

DYY-7C

DYY-8C

DYY-10C

DYY-12

DYY-12C

Volt

0-600V

6-600V

6-600V

2-300V

5-600V

10-3000V

10-3000V

20-5000V

saiki

0-100mA

4-400mA

4-600mA

5-2000mA

2-200mA

3-300mA

4-400mA

2-200mA

daya

60W

240W

1-300W

300W

120W

5-200W

4-400W

5-200W

ModeleDYCZ-20Gsing diteliti lan dirancang dening perusahaan kita, yaiku sel elektroforesis analisis urutan DNA piring ganda.Struktur utama bisa diatur sing arang banget ing pasar domestik.Kanthi eksperimen sing bisa diulang dhuwur, bisa nambah efisiensi kerja.Iku pilihan klasik kanggo menehi tandha eksperimen.Yen sampeyan pengin mirsani gel elektroforesis protein lan asam nukleat, transilluminator LED BiruWD-9403Xiku pilihan sing paling apik;yen sampeyan pengin mirsani lan njupuk foto kanggo gel, Transilluminator UVseri WD-9403iku pilihan apik.WD-9403A lanWD-9403Cyaiku kanggo mirsani lan njupuk foto kanggo elektroforesis asam nukleat nalika Transilluminator UVWD-9403F uga bisa digunakake kanggo mirsani lan njupuk foto kanggo loro protein lan gel elektroforesis asam nukleat.Yen sampeyan pengin nganalisa gel, sampeyan kudu milih kitasistem pencitraan & analisis gel WD-9413A/B/C.

Peralatan elektroforesis kita wis menang akeh penghargaan ilmiah lan teknologi ing China, sing nuduhake kualitas produk sing apik banget.Produk peralatan elektroforesis kita duwe sawetara paten nasional lan paten internasional, lan teknologi paten nduweni kualitas unik lan apik banget.

Kajaba iku, Liuyi Bioteknologi uga bisa nyedhiyakake layanan khusus.Yen sampeyan perlu, mung supaya kita ngerti.Kita nggarap para pelanggan kanthi kualitas sing dipercaya lan layanan sing apik.Sampeyan bisa ninggalake pesen kanggo kita dening website kitawww.gelepchina.com,utawa email kanggo kita dening[email dilindhungi], [email dilindhungi], [email dilindhungi]utawa mung nelpon kita ing (0086) 15810650221.

We are saiki looking for partners, loro OEM lan distributor tampi.

Matur nuwun kanggo tuku!