Utama

Produk

DYCZ-24DN

DYCZ - 24DN digunakake kanggo elektroforesis protein, yaiku sistem sing alus, prasaja lan gampang digunakake.Nduwe fungsi "casting gel ing posisi asli".Diprodhuksi saka polikarbonat transparan dhuwur kanthi elektroda platinum.Basis transparan sing mulus lan injeksi nyegah bocor lan rusak.Bisa mbukak loro gel bebarengan lan nyimpen solusi buffer.DYCZ - 24DN banget aman kanggo pangguna.Sumber daya bakal dipateni nalika pangguna mbukak tutupe.Desain tutup khusus iki ngindhari kesalahan.

DYCZ - 24DN digunakake kanggo elektroforesis protein, yaiku sistem sing alus, prasaja lan gampang digunakake.Nduwe fungsi

Beijing Liuyi Biotechnology Co., Ltd.

Saka desain kanggo pangiriman, kita nawakake layanan profesional lan nimbang.

KAREP

STATEMENT

Beijing Liuyi Biotechnology Co., Ltd., biyen dikenal minangka Beijing Liuyi Instrument Factory, diadegaké ing 1970, iku perusahaan teknologi dhuwur nasional karo sajarah dawa.Iki minangka produsen utama lan paling gedhe ing instrumen elektroforesis kanggo laboratorium ilmu urip ing China.
Adhedhasar èlmu urip lan industri bioteknologi, produk kita utamané tansah ing industri domestik anjog tenan lan kondhang ing industri, diekspor menyang negara lan wilayah liyane.Kita duwe tim R&D kita dhewe, mbukak kanggo inovasi riset ilmiah, pangembangan pasar pisanan, industri lan digabungake karo pembangunan, ukuran ekonomi perusahaan kita wis wutah kanthi cepet kanggo sawetara taun.

  • warta
  • warta
  • warta
  • warta
  • warta

bubar

PAWARTA

  • Kepiye Cara Pilih Pasokan Daya Elektroforesis?

    Wangsulana pitakon ing ngisor iki kanggo nemtokake faktor sing paling penting kanggo milih sumber daya.1. Bakal sumber daya digunakake kanggo technique siji utawa sawetara Techniques?Coba ora mung teknik utama sing dituku sumber daya, nanging teknik liyane sing bisa sampeyan lakoni ...

  • Liuyi Biotechnology rawuh ing ARABLAB 2022

    ARABLAB 2022, sing minangka pertunjukan taunan paling kuat kanggo Industri Laboratorium & Analitik global, dianakake tanggal 24-26 Oktober 2022 ing Dubai.ARABLAB minangka acara sing janjeni ing ngendi ilmu pengetahuan lan inovasi gabung lan menehi dalan kanggo kedadeyan keajaiban teknologi.Iku nuduhake produk ...

  • Jinis Elektroforesis

    Electrophoresis, uga disebut cataphoresis, minangka fenomena elektrokinetik saka partikel bermuatan sing obah ing medan listrik DC.Iki minangka cara utawa teknik pamisahan sing ditrapake kanthi cepet ing industri ilmu urip kanggo analisis DNA, RNA, lan protein.Liwat taun pembangunan, wiwit saka Ti ...

  • Poliakrilamida Gel Elektroforesis

    Polyacrylamide asring digunakake ing aplikasi biologi molekuler minangka medium kanggo elektroforesis protein lan asam nukleat ing teknik sing dikenal minangka PAGE.Iki minangka cara elektroforesis zona kanthi gel sintetik sing diarani polyacrylamide minangka medium pendukung.Dibangun dening S.Raymond lan L.We...

  • Pengumuman Liburan Nasional

    Tanggal 1 Oktober minangka Hari Nasional Republik Rakyat China.Iki minangka ulang taun kaping 73 saka madegake China Anyar.Kita bakal duwe liburan 7 dina kanggo mengeti Hari Nasional kita.Sampeyan bakal dilaporake manawa kantor lan pabrik bakal ditutup wiwit tanggal 1 nganti 7 Oktober.Sajrone ho...