Pengumuman Liburan Nasional

Tanggal 1 Oktober minangka Hari Nasional Republik Rakyat China.Iki minangka ulang taun kaping 73 saka madegake China Anyar.Kita bakal duwe liburan 7 dina kanggo mengeti Hari Nasional kita.

Sampeyan bakal dilaporake manawa kantor lan pabrik bakal ditutup wiwit tanggal 1 nganti 7 Oktober.Sajrone preian, sampeyan isih bisa ngubungi kita kaya biasane liwat email.Matur nuwun!
1
Beijing Liuyi Biotechnology Co., Ltd wis fokus ing produk elektroforesis luwih saka 50 taun.Liwat pembangunan taun, baris produk kiro-kiro saka Electrophoresis Cell (tank / kamar), Electrophoresis Power Supply, UV Transilluminator, sistem document Gel lan ing.

We are saiki looking for partners, loro OEM lan distributor tampi.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan kita, hubungi kita liwat email[email dilindhungi]utawa[email dilindhungi]


Wektu kirim: Sep-26-2022