Poliakrilamida Gel Elektroforesis

Polyacrylamide asring digunakake ing aplikasi biologi molekuler minangka medium kanggo elektroforesis protein lan asam nukleat ing teknik sing dikenal minangka PAGE.Iki minangka cara elektroforesis zona kanthi gel sintetik sing diarani polyacrylamide minangka medium pendukung.Iki dibangun dening S.Raymond lan L.Weintraub ing 1959, lan banjur dipun lan dikembangaké dening L.Ornstein lan BJ Davis.Cara iki akeh digunakake sawise panjelasan lan modifikasi luwih lanjut ing teori lan teknik eksperimen ing taun 1964.
225

Sadurunge nglamar elektroforesis gel polyacrylamide, wong utamane nggunakake elektroforesis kertas kanggo zona EP.Nanging kertas tumindak minangka medium, mung duwe fungsi anti-konveksi, ora ana efek positif liyane.Nalika gel polyacrylamide ora mung nduweni fungsi anti-konveksi nanging uga bisa melu ing pamisahan nerusake aktif.Amarga gel polyacrylamide minangka jinis struktur net, yaiku polimerisasi lan kombinasi silang akrilamida (Acr) lan N,N-methylenebis (acrylamide).Acrylamide diarani monomer, dene N,N-methylenebis diarani comonomer utawa crosslinker.Pembentukan gel minangka proses polimerisasi kimia.Ukuran pori saka gel bisa dikontrol, saéngga gel bisa digawe kanthi derajat cross-linking sing beda.Yen ukuran pori wis nyedhaki radius rata-rata molekul sampel, resistensi molekul kanggo ngliwati pori gel bakal duwe hubungan sing cedhak karo ukuran lan wangun molekul sajrone elektroforesis.Dadi nyedhiyakake faktor pamisah sing bisa diganti kanggo misahake bahan kasebut kanthi biaya net sing padha.

Polyacrylamide-Gel-Electrophoresis-PAGE

Ana rong cara umum sing digunakake kanggo elektroforesis gel polyacrylamide, siji yaiku elektroforesis disk, lan liyane yaiku elektroforesis slab.Elektroforesis slab dirancang khusus kanggo misahake protein lan DNA, lan umume, ana rong jinis elektroforesis slab, yaiku tank elektroforesis horisontal lan tank elektroforesis vertikal.Kanggo protein, wong nggunakake tank elektroforesis horisontal kanggo IFF lan immunoelectrophoresis, yen ora, wong nggunakake tangki elektroforesis vertikal kanggo protein.

Bioteknologi Beijing Liuyi duwe macem-macem tank elektroforesis slab kanggo PAGE, kajaba kanggo analisis lan identifikasi conto protein kanthi elektroforesis gel polyacrylamide, uga bisa digunakake kanggo ngukur bobot molekul sampel, ngresiki conto lan nyiapake conto.

1-1

Njupuk modelDYCZ-23Aminangka conto, kang tank elektroforesis vertikal khas kanggo Lab.Gunakake rong piring kaca kanggo mbentuk ruangan gel kanggo nggawe gel, banjur clap piring kaca tightly kanggo nyegah bocor gel.Kekandelan gel gumantung saka kekandelan spacer.Biasane, kekandelan 1.5mm kanggo ngeculake panas sing luwih apik, lanDYCZ-23Auga menehi 1.0mm kekandelan spacers kanggo casting 1.0mm gel.Kajaba tank elektroforesis, kanggo mbukak elektroforesis, sumber daya uga dibutuhake.Beijing Liuyi Bioteknologi nawakake macem-macemsumber daya elektroforesis.Saka voltase dhuwur kanggo voltase ngisor, sampeyan milih model miturut aplikasi.

2

Merek Beijing Liuyi duwe sejarah luwih saka 50 taun ing China lan perusahaan kasebut bisa nyedhiyakake produk sing stabil lan berkualitas ing saindenging jagad.Liwat taun pembangunan, iku pantes pilihan sampeyan!

We are saiki looking for partners, loro OEM tank elektroforesis lan distributor tampi.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan kita, hubungi kita liwat email[email dilindhungi]utawa[email dilindhungi]


Wektu kirim: Oct-12-2022