Liuyi Biotechnology rawuh ing ARABLAB 2022

ARABLAB 2022, sing minangka pertunjukan taunan paling kuat kanggo Industri Laboratorium & Analitik global, dianakake tanggal 24-26 Oktober 2022 ing Dubai.
1-1-1

ARABLAB minangka acara sing janjeni ing ngendi ilmu pengetahuan lan inovasi gabung lan menehi dalan kanggo kedadeyan keajaiban teknologi.Iki nampilake produk saka Kedokteran & Farmasi, Instrumen Ilmiah, Riset & Pengembangan, Ayurvedic & Herbal, industri Alam & Organik.Donya ilmu pengetahuan urip ing eksposisi iki, lan akeh negara lan pemain internasional nuduhake minat banget ing acara iki.

2-1

Beijing Liuyi Biotechnology Co., Ltd, minangka produsen utama lan paling gedhe ing instrumen elektroforesis kanggo laboratorium ilmu urip, wis melu pameran kasebut.saiki perusahaan kita kanggopengunjung lan entuk industri paling anyarteknologi kanggo ngembangake produk lan layanan sing luwih apik kanggo para pelanggan.

7

Sugeng rawuh ing booth kita!Nomer stan kita S1-960.

We are looking for partners, lan sampeyan olèh hubungi kita ora preduli kanggo produk LIUYI utawa produk elektroforesis OEM.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan kita, hubungi kita liwat email[email dilindhungi]


Wektu kirim: Oct-26-2022