Kepiye Cara Pilih Pasokan Daya Elektroforesis?

Wangsulana pitakon ing ngisor iki kanggo nemtokake faktor sing paling penting kanggo milih sumber daya.

1

1. Bakal sumber daya digunakake kanggo technique siji utawa sawetara Techniques?

Coba ora mung teknik utama sing dituku sumber daya, nanging uga teknik liyane sing bisa digunakake ing mangsa ngarep.Pasokan daya sing dipilih kanggo elektroforesis gel kapal selam DNA bisa uga ora nyedhiyakake voltase utawa arus sing dibutuhake kanggo elektroforesis lEF sing bakal ditindakake sajrone nem sasi.Kajaba iku, sumber daya sing nyedhiyakake voltase sing nyukupi kanggo gel urutan 45-50 cm sampeyan bisa uga ora cukup kanggo gel 80-100 cm sing bakal ditindakake ing mangsa ngarep.

2. Apa sumber daya nyedhiyakake output sing dibutuhake?

Coba voltase maksimum, saiki lan syarat daya.Sumber daya 2000 volt, 100mA bisa nyuplaicekapvoltase kanggo sawetara jinis fokus isoelektrik, nanging ora bakal nyedhiyani saiki cukup kanggo aplikasi liyane kayata SDS-PAGE utawa electroblotting.Uga, nimbang voltase tambah lan / utawa syarat saiki kanggo mbukak gel maneh utawa sawetara gel.

3. Iku daya pancet, curren pancettutawa sumber daya voltase pancet dibutuhake?

Kanggo asil sing optimal, teknik sing beda-beda mbutuhake paramèter sing beda-beda supaya tetep tetep sajrone mlakuning.Tuladhane,urutan lan fokus isoelektrik paling mbukak ing daya pancet, SDS-PAGE lan electroblotting umume mbukak ing kondisi saiki pancet lan elektroforesis gel submarine saka DNS mbukak ing voltase pancet.Deleng protokol lan rekomendasi pabrikan kanggo saben aplikasi.

4. Bakal sumber daya digunakake kanggo mbukak sawetara gel utawa gel siji?

Minangka nomer gel mlaku mati sumber daya siji mundhak saiki tambah proporsional.Kanggocontone,gel kapal selam siji mbutuhake 100 volt lan 75 mA;loro gel mbutuhake 100 volt lan 150mA;papat gel mbutuhake 100 volt lan 300mA.

5. Apa sumber daya nduweni fitur safety sing nyukupi?

Iki dadi syarat kritis karo sumber daya voltase dhuwur ing ngendi ana voltase sing bisa mateni. Sumber daya kudu nyedhiyakake "Shut down-on-cell pedhot" lan deteksi bocor lemah kanggo nyedhiyakake proteksi sing nyukupi kanggo pangguna.

6. Apa syarat listrik negara sampeyan?

Penyetor listrik lan peralatan gel kasedhiya ing versi kanggo 220V/50Hz operasi.Lan sumber daya kita yaiku 220V±10v/50Hz±10Hz kasedhiya.Nalika pesen, mangga nemtokake voltase sing bener, contone 22sumber daya 0V/50Hzy, uga standar plug.Kita bisa nyedhiyakake standar Amerika, standar Inggris lan standar Eropa.

Beijing Liuyi Biotechnology Co Ltd ngasilake macem-macem sumber daya kanggo sampeyan milih, sing cocog kanggo teknik elektroforesis sing beda.Tuladhane,DYY-12lanDYY-12Cminangka sumber daya elektroforesis multi-tujuan lan fungsi lengkap.Kanggo voltase dhuwur, bisa digunakake kanggo eksperimen elektroforesis kalebu IEF lan DNA Sequencing Electrophoresis.Kanthi arus massa, bisa dioperasikake karo sawetara sel elektroforesis gedhe sekaligus, uga sel elektroforesis blotting.Kanggo daya gedhe, padha pas kanggo macem-macem aplikasi lan digunakake digunakake.Pasokan listrik elektroforesis iki nduweni fungsi model ST, Time, VH lan Step.Kanthi layar LCD ageng lan cetha, sing bisa dibandhingake karo dhuwur-mburi elektroforesis sumber daya overseas.The modelDYY-6C,DYY-6D,DYY-12lanDYY-12Ccocok kanggo nguji jumlah massa sampel ing laboratorium mahasiswa universitas, uga kanggo nguji kemurnian wiji ing tetanèn.Penyetor listrik elektroforesis iki bisa dioperasikake karo sawetara sel elektroforesis gedhe sekaligus.

2

Tabel ing ngisor iki minangka paramèter utama sumber daya, sampeyan bisa nemokake sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

Model

DYY-2C

DYY-6C

DYY-6D

DYY-7C

DYY-8C

DYY-10C

DYY-12

DYY-12C

Volt

0-600V

6-600V

6-600V

2-300V

5-600V

10-3000V

10-3000V

20-5000V

saiki

0-100mA

4-400mA

4-600mA

5-2000mA

2-200mA

3-300mA

4-400mA

2-200mA

daya

60W

240W

1-300W

300W

120W

5-200W

4-400W

5-200W

Lan kita uga bisa klasifikasi sumber daya karo paramèter beda.

Tegangan: Sumber daya elektroforesis bisa diklasifikasikake minangka voltase super dhuwur 5000-10000V, voltase dhuwur 1500-5000V, voltase dhuwur tengah 500-1500V lan voltase kurang ing ngisor 500V;

Saiki: Ing sumber daya elektroforesis bisa diklasifikasikaké minangka massa saiki 500mA-200mA, tengah saiki 100-500mA lan kurang saiki ngisor 100mA;

Daya: Sumber daya elektroforesis bisa diklasifikasikake minangka daya dhuwur 200-400w, daya tengah 60-200w lan daya kurang ing ngisor 60w.

Merek Beijing Liuyi duwe sejarah luwih saka 50 taun ing China lan perusahaan kasebut bisa nyedhiyakake produk sing stabil lan berkualitas ing saindenging jagad.Liwat taun pembangunan, iku pantes pilihan sampeyan!

We are saiki looking for partners, loro OEM tank elektroforesis lan distributor tampi.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan kita, hubungi kita liwat email[email dilindhungi]utawa[email dilindhungi]

 


Wektu kirim: Nov-07-2022